Digital-Stewards, uw IT hulplijn

Weigert uw computer dienst, hebt u last van een weerspannige printer, of geeft het internet er de brui aan? Niet getreurd, wij helpen u weer op weg.

Om al onze klanten snel te bedienen werken we met een automatisch ticket systeem. Op die manier  voorkomen we telefonische wachttijden, dit is immers verloren tijd voor iedereen. Vul hiernaast uw ticketaanvraag in en wij contacteren u met een passende oplossing.

Voor zeer dringende problemen kan u uiteraard wel telefonisch contact met ons opnemen.

Dringende problemen:
016 360 660

Maak hier uw ticket:

Hulp op afstand

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, het is dan ook logisch dat we regelmatig vragen om vanop afstand mee te mogen kijken wanneer u problemen ondervindt. Veelal is dit immers de snelste weg naar een oplossing. 

Klik op het icoon onder deze tekst, om onze software voor hulp op afstand te downloaden. Na het aanklikken van de link zal het programma automatisch downloaden.

Door vervolgens op het gedownloade bestand te klikken zal het programma starten. Indien we u ernaar vragen mag u de code doorgeven die op uw scherm verschijnt.

Deze website gebruikt cookies. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken.